TH Travel & Services Sdn. Bhd. Level 25, Menara TH Selborn, 153, Jalan Tun Razak, 50400. Kuala Lumpur
Tel: 032 681 2020 | Fax: 0326810813 | Website
Reg. Name:
TH Travel & Services Sdn. Bhd.
Also found in Alphabet T
Shoutouts!
@TH Travel & Services Sdn. Bhd.
Products & Services

HAJI

THTS menyediakan pelbagai kategori Pakej Haji untuk kemudahan serta keselesaan para Jemaah. THTS menitikberatkan konsep 3K iaitu Keselesaan, Kemudahan dan Keyakinan untuk para Jemaah Haji. Bersama-sama kita menyempurnakan rukun Islam ke-5 dengan penuh ketenangan dan keredhaan di bumi Barakah

UMRAH

THTS menyediakan pelbagai kategori Pakej Umrah untuk kemudahan serta keselesaan para jemaah yang memilih perkhidmatan Umrah bersama THTS yang menitikberatkan konsep 3K iaitu Keselesaan, Kemudahan dan Keyakinan. Beribadah dengan penuh ketenangan dengan ilmu yang mantap dalam menyuburkan iman di bumi Barakah.

Pelancongan

TH Travel membawa anda explorasi ke dunia tanpa sempadan dengan memastikan makanan halal dan kemudahan solat disediakan. Pakej Percutian Muslim yang memenuhi kehendak pelanggan perniagaan (business traveller) dan pelanggan biasa (leisure travel). Anda boleh membuat tempahan samada pilihan penerbangan tambang murah atau tambang komersial dan TH Travel akan memastikan kehendak dan permintaan anda dilaksanakan.